Αλεύρι ολικής άλεσης από 100% δίκοκκο σιτάρι, το οποίο όντας πλούσιο σε φυτικές ίνες, λυσίνη, κάποιους ιδιαίτερους υδατάνθρακες, ιχνοστοιχεία και ένζυμα, έχει αυξημένη διατροφική αξία.
Η χαμηλή ποσότητα γλουτένης που περιέχει καθιστά τα προϊόντα που παράγονται από αυτό περισσότερο εύπεπτα
.Έγινε πρωτίστως γνωστό στη παρασκευή ψωμιού, αλλά η χρήση του έχει επεκταθεί στα ζυμαρικά και διάφορα άλλα αρτοσκευάσματα.
Σε πολύ πρακτική συσκευασία, που διατηρεί φρέσκο το περιεχόμενο και σας επιτρέπει να την ανοίγετε & να την κλείνετε πολλαπλές φορές.
Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 1483kJ/351kcal, λιπαρά 3.4γ, υδατάνθρακες 65.5γ, πρωτεΐνες 10.8γ, φυτ. ίνες 10.5γρ, αλάτι <0.025γ