Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Κανένα σετ εικόνων
badge_category
Εκτύπωση

ΑΡΓΙΛΟΣ ΒΡΩΣΙΜΗ Μπεντονίτης 50gr


7,50 €
7,20 €
Συνολική έκπτωση:-0,30 €
Περιγραφή

ΑΡΓΙΛΟΣ ΒΡΩΣΙΜΗ Μπεντονίτης 50gr

Κατάλληλη για ανθρώπινη χρήση, η βρώσιμη αυτή άργιλος που διαθέτουμε ή αλλιώς Μπεντονίτης νατρίου ή μοντμοριλλονίτης, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία!

Η βρώσιμη άργιλος έχει τη δύναμη απορρόφησης τοξινών, βαρέων μετάλλων και άλλων μολυσματικών ουσιών από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η άργιλος έχει το χαρακτηριστικό ότι όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, δημιουργεί ένα ηλεκτρικό φορτίο που «προσελκύει και συγκρατεί» τις τοξίνες και τους απορροφά σαν σφουγγάρι.

Αυτή η άργιλος θεωρείται ισχυρή, αλλά ήπιος αποτοξικοποιητής, ενώ έχει υψηλή αλκαλικότητα 8,5ph. Αυτή η βρώσιμη άργιλος είναι εξαιρετικά καθαρή, χωρίς αλλεργιογόνα, εργαστηριακά δοκιμασμένη, με υψηλά ωφέλιμα ιχνοστοιχεία, καθιστώντας τον πηλό αυτό, ιδανική επιλογή και για εσωτερική χρήση.

Η άργιλος μπεντονίτη μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των πεπτικών προβλημάτων, όπως δυσκοιλιότητα, διάρροια και ναυτία. Ο μπεντονίτης μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Ο άργιλος μπεντονίτη περιέχει φυσικά μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίλικα, νάτριο, χαλκό, σίδηρο και κάλιο που βοηθούν στην αναπλήρωση των επιπέδων βιταμινών και ανόργανων συστατικών και αλκαλοποιεί το σώμα.

Επίσης είναι ιδανική για τον καθαρισμό και την επούλωση του δέρματος, για κυτταρίτιδα, ακμή, απολέπιση, ενώ είναι πλούσια σε διοξείδιο του πυριτίου. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και μαλακή γιατί κάνει ήπιο απολεπισμό, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΒΡΩΣΙΜΗ ΧΡΗΣΗ-ΒΕΝΤΟΝΙΤΕ CLAY FOOD GRADE