Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Εκτύπωση

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ


5,90 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΝΕΦΡΙΤΗ.!!!!!.

TIMH 5,90 EYΡΩ ΜΟΝΟ.!!!!!!!!!!.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ''ΖΩΗΣ'' ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ.!!!!!.

Με την πιο σύγχρονη νανοτετεχνολογία ο χρυσός, το ασήμι και ο νεφρίτης που έχουν προστεθεί στις ίνες της οδοντόβουρτσας, σταματάνε τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και δίνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Ο χρυσός, το ασήμι και ο νεφρίτης έχουν ισχυρή αντιβακτηριακή δράση, καταπραϋνουν, αποτοξινώνουν, καθαρίζουν, αναγέννούν τα κύτταρα και αυξάνουν την τοπική ανοσία. Ο νεφρίτης έχει χρήσιμη υπέρυθρη ακτινοβολία και αφήνει ευχάριστο άρωμα στο στόμα. Με την βοήθεια των οδοντοβούρτσων Nano Gold , Nano Silver και Nano Jade θα λευκάνετε τα δόντια σας και θα φρεσκάρετε το στόμα σας. Επιπλέον οι βούρτσες σε συνδυασμό με την οδοντόκρεμα Dr. Silver, καταπραϋνουν και καθαρίζουν ακόμη καλύτερα τα δόντια. Οι οδοντοβούρτσες Wellbeing Nano Toothbrush έχουν ειδικό σύστημα Dual Bristles, δηλαδή έχουν 2 είδη ινών:μαλακές- μακριές-λεπτές και μικρές-στρογγυλεμένες και πιο σκληρές. Οι μακριές ίνες είναι ιδανικές για την αφαίρεση της πλάκας γύρω από τα ούλα, βαθιά ανάμεσα στα δόντια, στην επιφάνεια των γομφίων και σε άλλα απρόσιτα μέρη. Επιπλέον οι μακριές ίνες κάνουν τόνωση και μασάζ στα ούλα και βοηθούν για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό.Οι μικρές ίνες έχουν δημιουργηθεί έστι ώστε να αφαιρούν τους λεκέδες και να λευκαίνουν τα δόντια. Οι οδοντόβουρτσες Nano Toothbrush έχουν μοναδικό καθαριστικό σχήμα U. Αντίθετα από τις απλές οδοντόβουρτσες, το σχήμα που έχουν οι ίνες αυξάνει πολλαπλάσια την δυνατότητα να φθάσουν όλες τις περιοχές στην στοματική κοιλότητα, ακόμη και τα μικρότερα ανοίγματα μεταξύ των δοντιών. Οι απλές οδοντοβούρτσες είναι το κατάληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη των βακτηρίων και των μικροβίων! Αντίθετα, το νάνο ασήμι, ο νάνο χρυσός και ο νάνο νεφρίτης στις Wellbeing Nano Toothbrush δεν επιτρέπει στους βλαβερούς μικροοργανισμούς να πολλαπλασιάζονται. Μόλις λίγες ώρες μετά το πλύσιμο, η οδοντόβουρτσά σας έχει καθαριστεί μόνη της και δεν περιέχει βακτήρια και μικρόβια.Έτσι χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσα κάθε φορά, όταν πλένετε τα δόντια σας με Nano Gold, Nano Silver ή Nano Jade σαν να είναι καινούργια!

Είναι δημιουργημένες με βάση την νανοτεχνολογία και έχουν εμφυτευμένες νάνο ποσότητες από: χρυσό, ασήμι, νεφρίτη και μοναδικό σχήμα U, για ολοκληρωμένο καθαρισμό των δοντιών.

Η νανοτεχνολογία μπαινει όλο και περισσότερο στην καθημερηνότητά μας. Η παραγωγή διαφόρων προϊόντων με αυτή την μέθοδο συνδέεται μα την χρήση πολύ μικρών σωματιδίων που ονομάζονται νανοσωματίδια. Το νάνο έχει σχέση με το μέγεθος και σημένει “ένα δισεκτομμυριοστό”. Αυτά τα σωματίδια είναι αόρατα ακόμα και με το μικροσκόπιο, αλλά έχουν φυσικές και χημικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως.

Ο χρυσός (Au) χρησιμοπιείται από την αρχαιότητα ως νόμισμα ή άλλη πολύτιμη μορφή. Ο νάνο χρυσός που έχει προστεθεί στην οδοντοβούρτσα έχει τις παρακάτω ιδιότητες:
Ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.
Καταπραύνει, αποτοξεινώνει και καθαρίζει.
Βοηθά κατά της νευραλγίας.
Λευκαίνει τα δόντια και φρεσκάρει το στόμα!

Το ασήμι (Ag) είναι και αυτό γνωστό στον άνθρωπο από την αρχαιότητα, και ανήκει στα ευγενή μέταλλα. Οι ιδιότητες του είναι ευρέως γνωστές και χρήσιμες. Το νάνο ασήμι στην οδοντόβουρτσα έχει τις παρακάτω ιδιότητες:
Ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.
Καταπραϋνει, αποτοξεινώνει και καθαρίζει.
Αναζοωγονεί τα κύτταρα και αυξάνει την τοπική ανοσία, φρεσκάρει το στόμα!

Ο νεφρίτης (Jade) είναι ένα κινέζικο “διαμάντι” και βρίσκεται υψηλότερα στην κλίμακα εθνικού πλούτου της χώρας, το ακολουθούν ο χρυσός και το ασήμι. Η πρώτη πατενταρισμένη οδοντόβουρτσα με νεφρίτη στον κόσμο, έχει τις παρακάτω ιδιότητες:
Ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.
Χρήσιμη υπέρυθρη ακτινοβολία.
Φρεσκάρει το στόμα!

Το ειδικό σύστημα Dual Bristle System (σύστημα με 2 ήδη ινών) και το μοναδικό σχήμα της οδοντόβουρτσας “U” καθαρίζουν την πλάκα.

Αντίθετα με τις απλές οδοντόβουρτσες, αυτό το σχήμα των ινών αυξάνει την δυνατότητα να φθάσει σε κάθε περιοχή του στόματος, ακόμη και στα μικρότερα ανοίγματα μεταξύ των δοντιών.

Οι μακρές ίνες είναι λεπτές και μαλακές. Διεισδύουν εύκολα μεταξύ των δοντιών και καθαρίζουν αποτελεσματικά όχι μόνο τα βακτήρια και την πλάκα στα ούλα, αλλά και κάτω από αυτά.

 

Οι μικρές ίνες είναι στρογγυλεμένες και πιο σκληρές. Καθαρίζουν καλά την επιφάνεια των δοντιών, αλλά είναι απαλά ως προς τα δόντια και τα ούλα. Η κορυφή τους είναι γυαλισμένη και χάρη σ’ αυτό δεν πληγώνουν το επιθήλιο του στόματος.