Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Κανένα σετ εικόνων
Εκτύπωση

Σφυρηλάτο Χάλκινο Ποτήρι Νερού 300ml


17,95 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

 

Τα χάλκινα ποτήρια της εταιρίας Forest & Love έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Τα ποτήρια μας φέρουν πιστοποίηση TÜV Rheinland Γερμανίας για την ποιότητα και για τις αντιβακτηριακές ιδιότητες τους. Είναι κατασκευασμένα από 99,7% αγνό καθαρό χαλκό, χειροποίητα και στεγανά, με αποδεδειγμένα οφέλη, βασιζόμενα στις αρχές της Αγιουρβέδα, φτιαγμένα για μια ολόκληρη ζωή.
Το καθένα από τα χειροποίητα ποτήρια μας έχει σχεδιαστεί στο Μόναχο της Γερμανίας και στη συνέχεια έχει κατασκευαστεί από τη μικρή οικογενειακή ομάδα τεχνιτών μας στην Ινδία. Μέσω του λειτουργικού σχεδιασμού και της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, τα χάλκινα ποτήρια μας κατασκευάζονται αποκλειστικά για πόσιμο νερό και εξισορροπούν τα επίπεδα PH του σώματός σας, μειώνοντας παράλληλα την αρνητική επίδραση των πλαστικών φιαλών μίας χρήσης στον πλανήτη μας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αποτοξινωτικό χαλκό.
«Επειδή το νερό έχει μνήμη, ανησυχούμε πολύ για το πώς το αποθηκεύουμε. Εάν διατηρήσετε το νερό σε ένα χάλκινο δοχείο, κατά προτίμηση μια νύχτα ή τουλάχιστον για τέσσερις ώρες, το νερό αποκτά μια συγκεκριμένη ποιότητα από τον χαλκό που είναι πολύ καλή για το συκώτι σας και ειδικότερα για την υγεία και την ενέργειά σας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ινδός δάσκαλος γιόγκι Sadhguru.

Φροντίδα – Καθαρισμός

Όλα τα χάλκινα προϊόντα της εταιρίας forest & love, είτε τα μπουκάλια είτε τα ποτήρια, εγγυώνται  υψηλή ποιότητα. Τα μπουκάλια και τα ποτήρια φέρουν ειδική εξωτερική χάλκινη επίστρωση, απολύτως ασφαλή για χρήση σε τρόφιμα. Διατηρούν εξωτερικά τη λάμψη τους χωρίς καμία επιπλέον φροντίδα. Στο εσωτερικό τους μέρος ο χαλκός είναι φυσικός.

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα χάλκινα σκεύη μας είναι χρησιμοποιώντας αφαλατικό ή κιτρικό οξύ σε σκόνη, το οποίο χρησιμοποιείται όπως ακριβώς  με τον καθαρισμό ενός βραστήρα. Τοποθετήστε δηλαδή μία κουταλιά της σούπας κιτρικό οξύ στο σκεύος, προσθέστε ζεστό νερό κι αφήστε το να δράσει 5’. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το εσωτερικό μέρος  του σκεύους σας θα λάμψει σαν καινούριο.

Ο χαλκός του μπουκαλιού έχει από μόνος του  αντιβακτηριακό και αποστειρωτικό αποτέλεσμα και συνεπώς απαιτείται ελάχιστη συντήρηση. Επιπλέον ο χαλκός είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, δεν σκουριάζει και  παραμένει αυτούσιος για ολόκληρες γενιές. Τα χάλκινα μπουκάλια και ποτήρια δεν είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων.