Κρεμα φρουτων μηλο-μπανανα-βερυκοκοΒιολογική Vegan Παιδική Μπάρα σε σχήμα Αυτοκίνητο χωρίς γλουτένη & χωρίς προσθήκη ζάχαρης 20g Go4
Πίσω στο: ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Εκτύπωση

Holle Μπισκότο οδοντοφυίας από ντίνκελ 150gr απο 8μηνων


3,80 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

Μην αφήνετε τα παιδιά να τρώνε χωρίς επίβλεψη. Μην ταΐζετε τα παιδιά που βρίσκονται σε ύπτια θέση. Στενά ακολουθήστε τις οδηγίες για την προετοιμασία του porridges του μωρού. Ακολουθήστε τον πίνακα για να εξασφαλίσετε ότι το μωρό σας λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Πάντα να προετοιμάζετε τα τρόφιμα φρέσκα.

Όπως όλα τα προϊόντα δημητριακών, τα μπισκότα περιέχουν υδατάνθρακες. Συνεχή επαφή με τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες μπορεί να οδηγήσει σε φθορά των δοντιών. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας ακολουθεί κατάλληλη οδοντιατρική υγιεινή.

Χωρίς αυγό, χωρίς αλάτι, χωρίς ζάχαρη, περιέχει γλουτένη, εύπεπτο, χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες αρωματικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά:

αλεύρι, μελάσα από ρύζι,  βούτυρο, γάλα σε σκόνη, βιταμίνη Β1 (απαιτείται από το νόμο).

Χρήση:

Τα Holle Οργανικά Baby cookies είναι μια ιδανική παιδική τροφή, έχει ήπια γεύση και βοηθά την πέψη του. Μπορεί να δοθεί ως σνακ για να  μασούν μεταξύ των γευμάτων, προκειμένου να εξασκηθεί το μυϊκό σύστημα ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προετοιμαστούν νόστιμα κουάκερ σαν μπισκότο.

150gr