Περιγραφή
0 Βιοαγρός σε συνεργασία με μια οικογένεια τηs θεσσαλονίκης που ααχολείται από το 1893 με την παραγωγή ελληνικού καφέ,
διάλεξε για εσάς εκλεκτές ποικιλίες καφέ βιολογικής γεωργίας. Τα χαρμάνι που προέκυψε ονομάστηκε Καϊμάκι.
Ιδανικά ψήνουμε τον καφέ σε μπακιρένιο μπρίκι σε σιγανή φωτιά (1 κουταλάκι καφέ σε 75ml νερού).
Ανακατεύοντας με μεράκι φτιάχνεται τα καϊμάκι. Αυτός ο πηχτός αφρός που δημιουργείται με τον βρασμό απελευθερώνει τις μυρωδιές του καφέ
και προσφέρει μια υπέροχη γευστική απόλαυση.