Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cartΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εκτύπωση

Epimedium Macun ….Το Φυσικό Αφροδισιακό Χωρίς ΕπιΠΤΩΣΕΙΣ! 240 gr


39,80 €
Περιγραφή

Το Epimedium Macun είναι ένα 100% φυτικό προϊόν που βασίζεται στα δώρα της φύσης. Ένα φυτικό βιάγκρα που από τη μια προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χημικού μπλε χαπιού και από την άλλη απαλλάσσει από το άγχος  του κινδύνου και τις πιθανές παρενέργειες που προκαλεί το περίφημο μπλε χάπι. Το κύριο συστατικό του προϊόντος είναι το epimedium, ένα βότανο που στα κινεζικά ονομάζεται Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ.  Οι φλεγματικοί Άγγλοι το ονομάζουν για ευνόητους λόγους Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου».

Στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Στη Δύση, οι έρευνες έδειξαν ότι η δραστική ουσία του epimedium είναι η «ικαριίνη«. Η «ικαριίνη» είναι, το δραστικό συστατικό του βοτάνου, βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και την ικανότητα στύσης, δεσμεύοντας το ένζυμο SHGB, που εμποδίζει τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης. Δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άντρες και την ­ερωτι­κή ικανοποίηση στις γυναίκες.

Με υφή μελιού και ανθόμελο στα συστατικά του, το Epimedium Macun είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το epimedium με άλλα θαυματουργά δώρα της φύσης, όπως είναι ο βασιλικός πολτός, η γύρη, το τζίντζερ, το  τζίνσενγκ, η μάκα,  η κανέλα και η βανίλια. 

Τρόπος χρήσης: Είναι σε μορφή μαρμελάδας και καταναλώνετε ένα κουταλάκι του γλυκού 1-2 ώρες πριν από την έντονη σωματική δραστηριότητα.
Ενδείκνυται για κατανάλωση έως τρία κουταλάκια του γλυκό την εβδομάδα.

Προσοχή δεν το καταναλώνουν άτομα με σοβαρά προβλήματα καρδιάς, αυξημένης πίεσης, διαβήτη, θηλάζουσες, εγκύους.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την χρήση.  

Συστατικά: glucise syrop (σιρόπι γλυκόζης), straine flower honey (ανθόμελο), mulberry molasses (μελάσα), epimedium (επιμέντιουμ, horny goat), carob (χαρούπι), oat (βρώμη), ginger lesser galangal (πιπερόριζα), cinnamon (κανέλα), american ginseng (αμερικάνικο τζίνσενγκ), siberian ginseng (σιβιριανό τζίνσενγκ), ginkgo biloba (γκίνγκο μπιλόμπα), panax ginseng, tribulus (τριβόλι), cola nut , vanilla flavor, royal jelly(βασιλικός πολτός). Μορφή μαρμελάδας. 

Συσκευασία: 240 gr