Περιγραφή
Το γλυκό καρυδάκι γίνεται την άνοιξη όταν τα καρύδια είναι ακόμη τρυφερά. Παράγονται σε μικρές παρτίδες μια φορά το χρόνο. Τα φρούτα επιλέγονται από Έλληνες παραγωγούς στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης, την εποχή παραγωγής τους. Φυσικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, αναδεικνύει τις ιδιαίτερες γευστικές και αρωματικές ιδιότητές του. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, αν όχι το κορυφαίο. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. 370γρ.