Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
Βιοπαντοπωλείο | Βοτανοπωλείο | Βιολογικά προιόντα bioshop Σέρρες | e-shop | Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Καλάθι αγοράς

Κανένα σετ εικόνων
Εκτύπωση

ΜΑΥΡΟ-ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΤΙ MUMIJO SMARTTAB


30,00 €
Συνολική έκπτωση:
Περιγραφή

Το Μουμιγιό είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη ορυκτά που η ανθρωπότητα ήδη γύρω στις 4 χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της. Σε καθαρή μορφή είναι ομοιογενής μάζα σκούρου-καφέ ή μαύρου χρώματος με στιλπνή επιφάνεια, ιδιόμορφη οσμή και πικρή γεύση, γρήγορα διαλυόμενη σε νερό. Το Μουμιγιό χρησιμοποιείται ευρέως σε ανατολίτικη και δυτική ιατρική για ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ενίσχυση της αναγέννησης των ιστών, ειδικά του οστίτη οστού, και του ανοσοποιητικού συστήματος, για βελτιστοποίηση της μνήμης, αντιμετώπιση του στρες, καλυτέρευση της γενικής κατάστασης του οργανισμού.
Το Μουμιγιό Smarttab είναι έξυπνο χάπι για την υγεία σας.
Σύσταση: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (φορέας), μουμιγιό, Crospovidone (σταθεροποιητής), Magnesium Stearate.
Επικάλυψη: υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρινη (πυκνωτής), Polyethylene Glycol (σταθεροποιητής), φυτικός άνθρακας (χρωστική ύλη).
Πληροφορίες για τις βιολογικά ενεργές ουσίες και τις ιδιότητές τους.
Στο Μουμιγιό περιέχονται 80 ιδιαίτερα σημαντικές για τον οργανισμό ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών φυτικής προέλευσης και των αντιπηκτικών ουσιών, πολλά απαραίτητα αμινοξέα (ιστιδίνη, θρεονίνη, μεθειονίνη, τρυπτοφάνη, λυσίνη, βαλίνη), αιθέρια έλαια, λιποοξέα, βιταμίνες Β12 και Β6, ένζυμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα χουμικά οξέα που εμπεριέχονται στη σύσταση του Μουμιγιό. Αυτά εύκολα απορροφούνται από τον οργανισμό και έχουν γενική ιαματική επίδραση στον οργανισμό. Τα χουμικά οξέα συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην αντιμετώπιση των ιών, στην αποβολή από τον οργανισμό διαφόρων τοξινών.

Το Μουμιγιό συμμετέχει στο μεταβολισμό του οργανισμού, υπό την επίδρασή του αυξάνεται η περιεκτικότητα στο αίμα των αλάτων ασβεστίου, καλίου και φωσφόρου – σημαντικών δομικών στοιχείων που εμπεριέχονται στα οστά. Κατά τη λήψη του Μουμιγιό αυξάνεται η ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο αίμα, κάτι που συμβάλλει στην καλύτερη αιμάτωση των τραυματισμένων ιστών και οργάνων και έχει διεγερτική δράση σε όλο τον οργανισμό. Το Μουμιγιό έχει θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, συμβάλλει στην καταπολέμηση της κόπωσης, γεμίζει ενέργεια τον οργανισμό. Επίσης κατά τη λήψη του Μουμιγιό αυξάνεται το επίπεδο της λιποπρωτεΐνης υψηλής πυκνότητας, εξαιρετικά ωφέλιμης για τον οργανισμό επειδή βοηθάει στη μείωση επιπέδου της «κακιάς» χοληστερίνης.

Χρήση: ως βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής – πηγή χουμικών οξέων.
Το βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής δεν είναι φάρμακο.
Αντενδείξεις: δυσανεξία σε κάποια από τα συστατικά, εγκυμοσύνη, θηλασμός. ουρολιθίαση. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.
Οδηγίες χρήσης και δοσολογία: Για τους ενήλικες – από 1 δισκίο 2-3 φορές την ημέρα στη διάρκεια του γεύματος. Διάρκεια θεραπείας – 1-2 μήνες. Στην ανάγκη η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί.

Οδηγίες φύλαξης: Φυλάσσεται μακριά από παιδιά σε θερμοκρασία έως 25° С .

Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια.