Περιγραφή
Σπόρος του άνθους της παπαρούνας, από βιολογική καλλιέργεια . Χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα, σε σαλάτες , αλλά και ως ως διακοσμητικό σε διάφορα αρτοπαρασκευάσματα. Είναι πλούσιος σε λιπαρά έχει ελαφριές κατασταλτικές ιδιότητες καθώς και αντιβηχικές και σπασμολυτικές.
ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΣ 100GR ΒΙΟΑΓΡΟΣ ΒΙΟ
Ενέργεια:
2273 kJ / 52 kcal
Λιπαρά:
47.7g
Kορεσμένα:
4.5g
Υδατάνθρακες:
30.2g
Σάκχαρα:
3.0g
Εδώδιμες Ίνες:
20.5g
Πρωτεΐνες:
18.0g
Αλάτι:
0.058g