ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕ ΚΑΪΜΑΚΙ.
Το εξαιρετικό
χαρμάνι του, έδωσε και την ονομάσια “Καϊμάκι”. Το ιδανικό ψήσιμο του
καφέ είναι σε μπακιρένιο μπρίκι σε σιγανή φωτιά.
Το πηχτό καϊμάκι που δημιουργείται με τον βρασμό απελευθερώνει τις
μυρωδιές του καφέ και προσφέρει μια υπέροχη γευστική απόλαυση.
Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΤΕΚΑΦΕΪΝΕ ΚΑΪΜΑΚΙ είναι μια
επιλογή για λάτρεις του καφέ αλλά όχι της καφείνης.
Τα βιολογικά προϊόντα συνιστούν μια πολύ σημαντική διατροφική επιλογή,
έχουν θρεπτικά συστατικά, είναι εύγευστα και διατηρούν τη γεύση τους
αναλλοίωτη και ωφελούν σημαντικά την υγεία μας.